36 Apple računara najnovije generacije na ITS-u i ITAcademy

Kao i prethodnih godina, i ove smo vredno radili na daljem razvoju svojih obrazovnih institucija, kako bismo školovanje i usavršavanje studenata i polaznikadodatno unapredili, čineći ga što lakšim, bržim, savremenijim i profesionalnijim.

Studenti ITS-a i polaznici ITAcademy sada su bogatiji za 36 novih Apple računara najnovije generacije i jedan predavački MacBook Pro.

Sa Intel Core procesorima četvrte generacije, bržim NVIDIA grafičkim karticama, i super brzim 802.11ac Wi-Fi, obezbedili smo najtanji iMac ikad, koji je istovremeno i najsnažniji.

Svi delovi ovog iMac-a, spolja i iznutra, dodatno su usavršeni u odnosu na prethodnika, iznova osmišljeni ili iznova projektovani, a konačan rezultat je snažan, napredan i vrlo elegantan računar – vrhunski i u tehnološkom i estetskom smislu.

Izuzetno tanak ekran – sa manjom refleksijom za 75% i iznova struktuiranim LCD-om koji je pomeren tik uz zaštitno staklo – učiniće da sve što se na njemu radi bude u obilju stvarnosti vernih, živopisnih detalja. Boje na monitoru su kalibrisane za najverniji mogući prikaz.

slika

Na novim iMac računarima naši studenti i polaznici oprobaće punu snagu Adobe paketa koji savršeno radi na njima.

To nije sve, uz nove računare, svojim studentima i polaznicima obezbedili smo i vrhunsku dodatnu opremu koja zaokružuje čitav proces rada na iMac računarima, čineći ga potpunim i savršenim.

 

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.