„Virtualni dani karijera i znanja” na BusinessAcademy i ITAcademy

U prostorijama kompanije LINK group 22. oktobra održane su dve veoma zanimljive panel-diskusije u okviru online sajma zapošljavanja „Virtualni dani karijera i znanja 2016”, koji je organizovao Infostud uz podršku BusinessAcademy i ITAcademy.
 
Polaznici ITAcademy, BusinessAcademy, ali i svi ostali zainteresovani, na prvoj panel-diskusiji mogli su od iskusnih HR stručnjaka iz vodećih kompanija da čuju o značaju prakse za sticanje vrednog iskustva i pronalaženje posla.
 
Druga panel-diskusija bavila se upoređivanjem vrednosti formalnog i neformalnog obrazovanja. Učesnici panela koji su postigli uspeh kroz formalno i neformalno školovanje govorili su o prednostima i manama ova dva vida obrazovanja. Učestvovali su: Uroš Nedeljković (advokat), Jelena Radovanović (blogerka, internet preduzetnica), Ivan Ćosić (dizajner, kreativac, bloger i predavač) i Vladimir Pandurov (konsultant, preduzetnik, predavač, nagrađivani autor).
 
 
„Virtualni dani karijera i znanja 2016” je regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja. I ove godine svi zainteresovani za pronalaženje posla mogli su direktno iz svojih domova da konkurišu na preko 200 oglasa za posao i praksu.
 
Na sajmu se našao i štand ITAcademy i BusinessAcademy, na kome su posetioci mogli da osvoje neke od vrednih kurseva iz oblasti PHP-a, Photoshopa ili engleskog jezika.