Professional
for a better life
and a better world
education
LINK Educational Alliance
Obrazovanje za najtraženije
poslove današnjice
Partnerstva sa
vodećim svetskim
kompanijama
i obrazovnim
institucijama
Da ceo svet uči
Sa nama se uči u 119 zemalja sveta!
Learn it your way

 

Kvalitetno obrazovanje je ključ napretka i uspeha.
Naša misija je jasna – pomažemo ljudima da postanu uspešniji.

Obrazovni servisi

Najnovije vesti

Kompanija LINKgroup i ove godine svečano dodelila besplatna školovanja osobama sa invaliditetom
Na svečanosti koja je i ove godine organizovana u prostorijama ITAcademy, BusinessAcademy i Interne...
Dobitnici besplatnog školovanja za osobe sa invaliditetom 2023/24
Odabrani su dobitnici besplatnog školovanja za 2023. godinu koje kompanija LINKgroup svake godine d...

Utisci

 • "Posle svega naučenog na ITAcademy, fakultet je, bar na mojoj lestvici, otišao na drugo mesto! Akademija pruža mnogo praktičnog znanja, primenjivog, upotpunjenog. Sve je unapred pripremljano, a na polazniku je samo da radi."
  Marija Marković,
  ITAcademy, PHP Web Development
 • "Na BusinessAcademy posebno sam zadovoljan kvalitetnim sručnim kadrom koji se trudi da što bolje prenese znanje studentima. Najbolji deo školovanja na Business Academy je saradnja sa poznatim inostranim institucijama koje nude sticanje globalno priznatih sertifikata iz različitih oblasti."
  Ilija Mihajlović, BusinessAcdemy, Investicioni menadžment i berzansko poslovanje
 • "Veoma visokom ocenom bih ocenio trud svih zaposlenih u ITHS-u da se učenicima omoguće što bolji uslovi rada. Odnos nastavnog osoblja prema roditeljima i učenicima je visokoprofesionalan i veoma korektan. Predlozi roditelja uzimaju se vrlo ozbiljno."
  Željko Nikolić, roditelj učenika ITHS-a
 • "Izuzetno smo zadovoljni uslovima, predavanjima, kao i kompletnim kadrom škole. Uspeli ste da ostvarite ono što ste obećali pri upisu, a to je da ste škola koja pruža znanje i da je pristup profesora izuzetan. Program je izuzetan i mislim da se mnogo pažnje posvećuje stručnim predmetima, što je i cilj stručnog obrazovanja."
  Vera Gašić, roditelj učenika ITHS-a
 • "Znanja koja sam stekao na ITAcademy su potpuno praktična, jer na kraju školovanja pravite složenu i realnu web aplikaciju nakon čega stičete i prvo programersko samopouzdanje."
  Dalibor Škorić, ITAcademy, Microsoft Web Development
 • "Na ITS-u mi se sviđa što su sve tri godine koncentrisane na praktično znanje, ne postoje suvišni predmeti i gradivo je zaista konkretno. U poređenju sa drugim fakultetima, na ITS-u dobijam mogućnost da praktično primenim ono što naučim. Nema suvoparne teorije i učenja napamet. Sve što smo učili, ja sam zaista shvatila i sposobna sam to da upotrebim."
  Marija Aleksić, student ITS-a
 • "Znanje i informacije naučene na BusinessAcademy svakodnevno primenjujem u sopstvenoj firmi sa kojom sam još na početku, ali BusinessAcademy mi daje neku vrstu sigurnosti u ispravan rad."
  Spomenka Tomišić, BusinessAcademy, Menadžment ljudskih resursa
 • "Želeo sam da upišem školu čijim ću završetkom steći iskustvo i znanje da odmah započnem svoj posao i da radim. Pre ITS-a sam dve godine studirao na državnom fakultetu i razlika u načinu na kojima se studentima pružaju znanja je kardinalno velika."
  Miloš Đaković, student ITS-a
 • "Školovanjem na ITAcademy, usavršio sam svoje znanje na sasvim jedan novi nivo; stekao sam dosta prakse radeći u dizajn studiju, pa mi je, samim tim, bilo lakše da nedavno dobijem posao u jednoj američkoj firmi."
  Miloš Vujinić, ITAcademy, Print & Graphic Design
 • "Radim za inostranu firmu BMW, u predstavništvu u Beogradu. Za Biznis Akademiju sam se odlučio prvenstveno zbog inovativnog načina učenja. Nemam mnogo slobodnog vremena i ono što je bitno kod Online načina učenja, to je da sam mogu da raspolažem svojim vremenom i da svoje zadatke mogu da obavljam kada za to imam mogućnosti."
  Mladen Benić,BusinessAcademy, CID in Business
 • "Predavači su bili fenomenalni! Znali su da prenesu svoje znanje, da nas nauče svemu što nam je potrebno i da nas pripreme za ono što nas čeka u poslu kao grafičke dizajnere. Mogli smo da im se obratimo za pomoć u bilo kom trenutku, što je svim polaznicima mnogo značilo."
  Andrea Obradović, ITAcademy, Print & Graphic Design
 • "Ja sam, pre ITS-a, studirala na američkom univerzitetu i mogu da kažem da ITS ide u korak sa visokoobrazovnim institucijama u Americi. Tokom studija sam naučila dosta novih stvari iako sam imala solidno predzanje i najvažnije, u prilici sam da ova znanja svakodnevno primenjujem. ITS bih preporučila svima koji žele kvalitetne studije, a kasnije i dobar posao."
  Kristina Naumović, student ITS-a