LINKgroup je sa Udruženjem za upravljanje projektima – IPMA Srbija potpisao Sporazum o saradnji u oblasti promocije i unapređenja projektnog menadžmenta, čime je postao član IPMA Srbija na korporativnom nivou.
 
IPMA Srbija je član International Project Management Association – IPMA, prve asocijacije iz projektnog menadžmenta na globalnom nivou. Osnovana 1965. godine, IPMA više od pola veka aktivno radi na promociji razvoja kompetencija iz projektnog menadžmenta i usmerena je kako na pojedince i projektne timove, tako i na organizacije i vladine agencije. IPMA trenutno okuplja više od 70 nacionalnih predstavnika (Member Associations) širom sveta.
 
LINKgroup, BusinessAcademy – program jednogodišnjeg usavršavanja iz oblasti projektnog menadžmenta koji se izvodi na odseku Menadžment projekata poseduje status IPMA Registered Training Program. IPMA REG status potvrđuje da su proces nastave i nastavni plan i program koji se realizuje na ovom odseku usklađeni sa zahtevima, kriterijumima i standardima International Project Management Association – IPMA.