IT Practice Center

Learning by Doing

Znanje donosi uspeh, ali samo ono znanje koje umeš da primeniš u praksi. Zato je kraj tvog školovanja pravi trenutak da stekneš praktično iskustvo i postaneš idealan kandidat za pozicije u najvećim kompanijama.

Kroz rad na projektima, uz podršku iskusnih stručnjaka, ovde ćeš steći nezamenjive veštine koje će ti omogućiti ulazak u svet najuspešnijih programera, dizajnera, menadžera…

Prijavi se »ProgrammingFactory

Usavrši rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade, implementacije i održavanja softvera. Bilo da želiš da postaneš Java, PHP ili C# developer, ProgrammingFactory department u okviru IT Practice Centra pružiće ti priliku da iskusiš izazov rada na konkretnim projektima.

Ovaj department namenjen je studentnima Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije - ITS i polaznicima ITAcademy.

img

Saznaj iz prve ruke kako izgleda saradnja sa programerima, dizajnerima i ostalim
kolegama koji će zajedno sa tobom raditi na realizaciji projekata. Iskustvo koje na ovaj način stekneš i rezultati koji za tobom ostanu odrediće budućnost tvog profesionalnog napredovanja.

Za polaznike BusinessAcademy, InternetAcademy i ITAcademy, kao i studente ITS– a sa smerova Elektronsko poslovanje i Informacioni sistemi.

img

DesignStudio je mesto gde ćeš za kratko vreme steći veliko iskustvo u oblasti print, web, video ili 3D dizajna kroz konkretan rad na realnim zadacima. Radićeš na mnogobrojnim projektima i učestvovati u izradi vrhunskih dizajnerskih rešenja, uz konstantnu pomoć mentora i koordinatora.

DesignStudio department namenjen je grafičkim i web dizajnerima koji su završili Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS ili ITAcademy.

Radi u poslovnom okruženju dizajniranom po uzoru na najveće kompanije

Iskusi iz prve ruke kako izgleda biti zaposlen u najvećim i najuspešnijim kompanijama. Prostor u kome ćeš raditi na praktičnim zadacima uređen je po uzoru na radno okruženje svetskih IT i biznis giganata.

Prostorije IT Practice Centra smeštene su u samom centru Beograda, u zgradi Beograđanke, i prilagođene kako za rad, tako i za odmor, za poslovne sastanke i građenje timskog duha, coworking, opuštanje, povećanje produktivnosti i rađanje novih poslovnih ideja.

Moćna stavka u tvom CV-ju

Ne moraš ići od vrata do vrata tražeći praksu. Već od danas te u IT Practice Centru čekaju idealni uslovi za sticanje potrebnog radnog iskustva.

Kao član ITPC programa, sve ono što si naučio tokom školovanja pretvorićeš u praksu, popunićeš svoj CV i iskusiti specifičnosti rada za konkretne klijente. Radićeš na velikom broju projekata i učestvovati u realizaciji konkretnih IT i biznis rešenja.

img


Stičeš nezamenjivo radno iskustvo

IT Practice Center će ti pružiti radno iskustvo odmah posle školovanja. Besplatno! Tokom 3 meseca radićeš 4 sata dnevno, 2 puta nedeljno, od kuće ili u prostorijama IT Practice Centra, u vrhunskom timu sastavljenom od različitih stručnjaka, i učestvovati u realnim i pripremljenim projektima čime stičeš nezamenjivo radno iskustvo.

Podrška mentora i predavača

Iskusni project menadžeri i mentori uvek će biti tu da ti pomognu u realizaciji projekata. Takođe, u okviru ITPC programa, naše kolege iz Centra za razvoj karijere organizovaće dragocena predavanja stručnjaka iz najvećih domaćih i svetskih kompanija, što će ti doneti nova i korisna znanja iz prakse.

img
img

Biraj između offline ili online angažmana

Izaberi da li želiš da radiš u našim modernim ITPC prostorijama ili online – od svoje kuće. Sve je tako dobro organizovano da se nećeš osećati kao da si pridruženi deo tima, već sasvim ravnopravni . To znači i da možeš da se prijaviš za učešće bez obzira na to iz kog mesta dolaziš.IT Practice Center projekti

Ovo su samo neki od projekata na kojima rade polaznici IT Practice Center programa. Pridruži im se i ti!

Slike i projekti su zaštićeni autorskim pravima.

Prijavi se besplatno!

Za IT Practice Center mogu da se prijave svi polaznici i studenti koji su uspešno završili školovanje na ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy ili Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS.

Tvoja prijava će biti ocenjena, nakon čega ćemo te, ako su svi kriterijumi ispunjeni, pozvati na intervju i testiranje. Novi polaznici počinju sa radom svakog prvog radnog dana u mesecu. Prijavi se:


Popuni online prijavu »