Izuzetan uspeh za LINKgroup: Profesorka International Schoola dobitnica priznanja „Omiljeni profesor” za 2022. godinu

Ustanove LINK edu Alliance nižu uspeh za uspehom, a sada je još jedna od naših obrazovnih ustanova zasijala kada je reč o kvalitetu i profesionalizmu nastavnog kadra koji u njoj predaje.

Profesorku International Schoola Tatjanu Vilček učenici su izabrali za pobednika na takmičenju „Omiljeni profesor” za 2022.” koje je organizovano u okviru najprominentnijeg sajma obrazovanja „EDUfair 2022”. Ovu manifestaciju organizuje vodeća savetodavna agencija za obrazovanje u inostranstvu „IntegralEdu”. 

U ovoj kategoriji takmičilo se pet profesorki iz četiri grada Srbije, a profesorka Vilček postigla je sjajan rezultat i time se u grupi  stručnjaka za obrazovanje i sama istakla kao izuzetan profesionalac, ali i pedagog kog učenici vole, poštuju i cene. Pored profesorke Tatjane, učesnica ovog takmičenja bila je i profesorka Savremene gimnazije, koja se takođe visoko plasirala, zauzevši treće mesto.

Inovativne nastavne prakse kao dokaz liderstva u okviru savremene edukacije

Obrazovne ustanove LINKgroupa već više od dve decenije čvrsto drže poziciju lidera u primenjivanju najsavremenijih edukativnih metoda u nastavi.

Na ovaj način, kao predstavnik International Schoola, jedne od ustanova LINK edu Alliance, profesorka Tatjana Vilček je u skladu sa sopstvenim kvalitetima na impozantan način predstavila LINKgroup kao lidera u modernom obrazovanju i nastavnim praksama koje se sprovode u nastavi u ustanovama LINKgroupa. 

Profesorka Vilček drži predavanja iz predmeta Biznis u International Schoolu i poznata je po svojim inovativnim nastavnim metodama, koje u potpunosti drže pažnju učenika i koje su zasigurno igrale veliku ulogu u tome da osvoji ovo izuzetno priznanje. Profesorka Vilček je pionir u uvođenju koncepta gejmifikacije u nastavi, što trenutno predstavlja jedan od najaktuelnijih načina da se nastava i usvajanje gradiva približe učenicima putem spajanja tehnologije i učenja.

LINKgroup kao podrška edukatorima za razvoj profesionalnih kompetencija i uvođenje inovacija

Kao deo kolektiva koji teži razvoju svojih kompetencija za rad, predavači International Schoola imaju čvrstu podršku LINKgroupa, kompanije koja kroz svoje brojne institucije, programe neformalnog obrazovanja i jedinstvenu Distance Learning platformu za učenje na daljinu pruža edukatorima mnogo prostora za usavršavanje, kao i za uvođenje inovacija u nastavni proces.

Kao profesionalac koji teži usavršavanju i razvijanju veština i znanja u okviru profesije, profesorka Vilček je, odazivajući se na veliki broj različitih radionica stručnog usavršavanja koje organizuje Institut za moderno obrazovanje, postajala sve uspešnija u svom profesorskom i pedagoškom pozivu, usavršavajući svoje nastavne metode.

Uvođenje inovacija u nastavi kao put ka uspehu

Institut za moderno obrazovanje, koji pripada afilijaciji LINKgroup, institucija je koja promoviše inovacije u obrazovanju i obezbeđuje nastavnicima resurse za unapređenje nastavnog procesa.

Učestvujući u izuzetno cenjenim programima koje ovaj institut organizuje s ciljem rasta i razvoja edukatora, nastavnici u okviru LINK edu Alliance mogu da eksperimentišu u nastavi, uvodeći inovacije kao što su gejmifikacija, veštačka inteligencija, roboti i mašinsko učenje, kao i mnoge druge koje nastavni proces podižu na viši nivo.

Stvaramo edukatore sa najmodernijim kompetencijama

Glavna ideja svih ustanova LINK edu Alliance je da se pojedincima koji rade kao edukatori, kao i samim učenicima prema kojima je prenošenje modernog znanja usmereno, pruži prilika da najmodernija znanja za 21. vek usvajaju na načine koji su interesantni, stimulativni i, pre svega, savremeni.

Nastavni kadar International Schoola čine ljudi koji su usmereni na svoj lični i profesionalni razvoj i koji upotrebljavaju sva raspoloživa sredstva koja im LINKgroup kroz svoje mnogobrojne obrazovne medijume pruža. Ponosni smo na naše nastavnike, jer jedino edukatori sa takvim profesionalnim i vizionarskim odnosom prema svom zanimanju i razvoju stvaraju nove generacije zainteresovane za celoživotno učenje.

LINK edu Alliance – modernim obrazovanjem do pobede

Sve ustanove u okviru LINK edu Alliance odlikuje beskompromisna usmerenost ka kreiranju i pružanju modernog i progresivnog obrazovanja. Visoke kompetencije i nesebična posvećenost nastavnog kadra i celokupnog osoblja svih naših škola i visokoškolskih ustanova samo su neke od odlika po kojima se LINK edu Alliance izdvaja prema globalnim standardima.

Ovo sjajno priznanje koje je dobio International School dokaz je da se takvi napori prepoznaju i vrednuju na najvišem nivou.

Na ovom takmičenju ubedljivu pobedu odnela je profesorka koja praktikuje vrednosti kvalitetnog učenja za ceo život i koja je istrajna u nameri da svojim učenicima pruži najbolje obrazovno iskustvo. Sve ovo profesorka Tatjana Vilček radi, jer je izuzetno posvećena iznalaženju novih i inovativnih načina da učenici budu aktivni učesnici u nastavnom procesu.

Čestitamo profesorki International Schoola i želimo joj još mnogo pobeda na njenom profesorskom putu savremenog edukatora, jer se svaki akademski uspeh profesora vidi u samoj učionici!