ITAcademy u saradnji sa Kraljevskom fondacijom i ove godine dodeljuje besplatno školovanje za najuspešnije đake generacije

I ove godine pružamo podršku najuspešnijim maturantima i nagrađujemo ih! ITAcademy u saradnji sa Kraljevskom fondacijom Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića dodeliće 25 besplatnih školovanja za đake generacije iz Srbije i Republike Srpske. 
 
Lepa vest je objavljena na Belom dvoru na svečanom prijemu, kojem je prisustvovalo preko 600 maturanata, a koji se tradicionalno organizuje već 17 godina. Najbolje srednjoškolce pozdravili su NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i ministar prosvete i kulture Republike Srpske doktor Dane Malešević. 
 

Prijave su otvorene do 15. jula

 
Svi zainteresovani đaci generacije treba da pošalju svoje prijave najkasnije do 15. jula, a potom će stručna komisija na osnovu motivacionih pisama doneti odluku ko će biti nagrađen besplatnim školovanjem. 
 
Naša misija je da pomažemo ljudima da budu uspešniji i zato već drugu godinu zaredom dodeljujemo 25 besplatnih školovanja, i to za naše najtraženije programe na ITAcademy. Najbolji đaci iz Republike Srpske i Srbije imaju priliku da konkurišu. Pročitaćemo njihova motivaciona pisma, odlučiti ko su to najbolji među najboljima i ko će dobiti priliku da narednih godinu dana sa nama uči i napreduje - rekao je Nikola Subotić, generalni menadžer kompanije LINK group. 
 
Imena pobednika biće objavljena 30. jula na ovoj stranici, a svečana dodela besplatnih školovanja biće održana 5. septembra od 17 časova na Belom dvoru. 
 

Školovanje za najtraženija IT zanimanja

 
Najuspešniji maturanti moći će da biraju koji program na ITAcademy žele da završe, a školovaće se online, putem najsavremenije Distance Learning platforme za učenje na daljinu. 
 
ITAcademy, pored toga što svojim polaznicima obezbeđuje znanja i veštine za neka od najplaćenijih zanimanja današnjice, omogućava im i polaganje za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata, kao što su Oracle, Cisco, Zend PHP i mnoge druge. 
 
Pogledajte kako je bilo na svečanom prijemu maturanata na Belom dvoru: